menu
logo

https://www.dir.gen.tr/lcl/7183-karesi-ilce-milli-egitim-mudurlugu.html

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Balıkesir, Türkiye'de bir devlet dairesi

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Adres : Karaoğlan, Kız Orta Okul Sk. 9 A, 10010 Balıkesir Merkez/Balıkesir, Türkiye

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Telefon :

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Photos

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Haftalık Program

CumartesiKapalı
PazarKapalı
Pazartesi10:00–12:30, 13:30–16:00
Salı10:00–12:30, 13:30–16:00
Çarşamba10:00–12:30, 13:30–16:00
Perşembe10:00–12:30, 13:30–16:00
Cuma10:00–12:30, 13:30–16:00
Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çalışma Saatleri
Ana Okulu

Balıkesir Balıkesir Merkez Ana Okulu

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bilgileri, telefon numarası ve adres bilgileri sayfası.
Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü liste sayfasında Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bilgileri, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü içerikleri yer almaktadır.

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü fotoğrafları ve Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü videolarını 1co.org Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tanıtım sayfasından inceleyebilirsiniz.

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgili içeriklerin tümü bu listeleme sayfasında sıralanmıştır.
Son eklenen Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü fotoğrafları, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü videoları, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü telefon ve adres bilgileri listeleme sayfasında bulunmaktadır.

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü haftalık ve günlük çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde verilmiştir. Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
1co.org 'da yer alan Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü güncel harita adres bilgisine "Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yol Tarifi" linkine tıklayarak adresi kolayca google haritalardan bulabilirsiniz.

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü fotoğrafları sıklıkla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü fotoğrafları için iletişim formunu doldurarak Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü detaylı bilgi için Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iletişim numaralarından ve tanıtım sayfalarından bilgi alabilirsiniz. Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü detayları ve Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak sıralanmıştır.

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü videoları, seyahat toplulukları ve Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan içeriklerden youtube video listesi baz alınarak derlenmiştir.
Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hakkında detaylı bilgiler için Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.
Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
AMP Page URL : https://www.dir.gen.tr/amp/7183-karesi-ilce-milli-egitim-mudurlugu.html
Web technologies used in dir.gen.tr
Google Colud Web3 Technology Cloudflare Firebase Database Patform Microsoft IIS Server Yandex Turbo Pages Bing Search APIs IndexNow.org