menu
logo

https://www.dir.gen.tr/lcl/7172-balikesir-karesi-ortaokulu.html

Balıkesir Karesi Ortaokulu

Balıkesir, Türkiye'de bir eğitim merkezi

Balıkesir Karesi Ortaokulu Adres : Dumlupınar, Doğumevi Sk. No:1/1, 10010 Karesi/Balıkesir, Türkiye

Balıkesir Karesi Ortaokulu Telefon : +90 533 652 26 76

Balıkesir Karesi Ortaokulu Photos

Balıkesir Karesi Ortaokulu

Balıkesir Karesi Ortaokulu Haftalık Program

Cumartesi09:00–14:00
PazarKapalı
Pazartesi07:00–17:00
Salı07:30–17:00
Çarşamba07:30–17:00
Perşembe07:30–17:00
Cuma07:30–17:00
Balıkesir Karesi Ortaokulu Çalışma Saatleri
Ana Okulu

Balıkesir Karesi Ana Okulu

Balıkesir Karesi Ortaokulu bilgileri, telefon numarası ve adres bilgileri sayfası.
Balıkesir Karesi Ortaokulu liste sayfasında Balıkesir Karesi Ortaokulu bilgileri, Balıkesir Karesi Ortaokulu içerikleri yer almaktadır.

Balıkesir Karesi Ortaokulu fotoğrafları ve Balıkesir Karesi Ortaokulu videolarını 1co.org Balıkesir Karesi Ortaokulu tanıtım sayfasından inceleyebilirsiniz.

Balıkesir Karesi Ortaokulu ile ilgili içeriklerin tümü bu listeleme sayfasında sıralanmıştır.
Son eklenen Balıkesir Karesi Ortaokulu fotoğrafları, Balıkesir Karesi Ortaokulu videoları, Balıkesir Karesi Ortaokulu telefon ve adres bilgileri listeleme sayfasında bulunmaktadır.

Balıkesir Karesi Ortaokulu haftalık ve günlük çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde verilmiştir. Balıkesir Karesi Ortaokulu çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye Balıkesir Karesi Ortaokulu telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
1co.org 'da yer alan Balıkesir Karesi Ortaokulu güncel harita adres bilgisine "Balıkesir Karesi Ortaokulu Yol Tarifi" linkine tıklayarak adresi kolayca google haritalardan bulabilirsiniz.

Balıkesir Karesi Ortaokulu fotoğrafları sıklıkla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz Balıkesir Karesi Ortaokulu fotoğrafları için iletişim formunu doldurarak Balıkesir Karesi Ortaokulu güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Balıkesir Karesi Ortaokulu detaylı bilgi için Balıkesir Karesi Ortaokulu iletişim numaralarından ve tanıtım sayfalarından bilgi alabilirsiniz. Balıkesir Karesi Ortaokulu detayları ve Balıkesir Karesi Ortaokulu hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak sıralanmıştır.

Balıkesir Karesi Ortaokulu videoları, seyahat toplulukları ve Balıkesir Karesi Ortaokulu tarafından oluşturulan içeriklerden youtube video listesi baz alınarak derlenmiştir.
Balıkesir Karesi Ortaokulu hakkında detaylı bilgiler için Balıkesir Karesi Ortaokulu videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Balıkesir Karesi Ortaokulu sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Balıkesir Karesi Ortaokulu ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.
Balıkesir Karesi Ortaokulu
AMP Page URL : https://www.dir.gen.tr/amp/7172-balikesir-karesi-ortaokulu.html
Web technologies used in dir.gen.tr
Google Colud Web3 Technology Cloudflare Firebase Database Patform Microsoft IIS Server Yandex Turbo Pages Bing Search APIs IndexNow.org