menu
logo

https://www.dir.gen.tr/lcl/68023-uskup-restoran.html

Üsküp Restoran

Restoran

Hizmet seçenekleri: İçeride servis · Temassız teslimat

Üsküp Restoran Adres : Bostanlı, 35590, Cemal Gürsel Cd. No: 516/A, 35590 Karşıyaka

Üsküp Restoran Telefon : 0532 320 05 74

Üsküp Restoran Photos

Üsküp Restoran

Üsküp Restoran Haftalık Program

Pazartesi00:00–01:00, 18:00–01:00
Salı18:00–01:00
Çarşamba18:00–01:00
Perşembe18:00–01:00
Cuma18:00–01:00
Cumartesi18:00–01:00
Pazar
(Yılbaşı)
Kapalı
Üsküp Restoran Çalışma Saatleri
Yemek Siparişi

A Cemal Gürsel Cd. No: Yemek Siparişi

Üsküp Restoran ile ilgili tüm içerikler ve detaylı bilgiler için doğru yerdesiniz.
Üsküp Restoran sayfasında en güncel Üsküp Restoran gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne sitemize eklenen Üsküp Restoran içerikleri yer almaktadır.

Güncel, Üsküp Restoran fotoğrafları ve Üsküp Restoran videolarını DIR.gen.tr Üsküp Restoran sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Üsküp Restoran ile ilgili içeriklerın tümü bu sayfada sıralanmıştır.
Son yayınlanan Üsküp Restoran fotoğrafları, Üsküp Restoran videoları, Üsküp Restoran telefon ve adres bilgileri sayfa içeriğinde yer almaktadır.

Üsküp Restoran haftalık çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde detaylı olarak verilmiştir. Üsküp Restoran çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye Üsküp Restoran telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
Sitemizde yer alan Üsküp Restoran güncel adres bilgisine "Üsküp Restoran Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Üsküp Restoran fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Üsküp Restoran güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Üsküp Restoran Rezervasyon için Üsküp Restoran iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz. Üsküp Restoran konsepti ve Üsküp Restoran hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak belirtilmiştir.

Üsküp Restoran videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Üsküp Restoran tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Üsküp Restoran hakkında detaylı bilgiler için Üsküp Restoran videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Üsküp Restoran sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Üsküp Restoran ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.
Web technologies used in dir.gen.tr
Google Colud Web3 Technology Cloudflare Firebase Database Patform Microsoft IIS Server Yandex Turbo Pages Bing Search APIs IndexNow.org