menu
logo

https://www.dir.gen.tr/lcl/385085-balya-mutfak.html

Balya Mutfak

Sağlıklı Yemek Restoranı

Balya Mutfak Adres : Firuzağa, Kadiriler Ykş. 42/B, 34425 Beyoğlu/İstanbul

Balya Mutfak Telefon :

Balya Mutfak Photos

Balya Mutfak

Balya Mutfak Haftalık Program

Cumartesi11:30–01:30
Pazar11:30–01:30
Pazartesi11:30–01:30
Salı11:30–01:30
Çarşamba11:30–01:30
Perşembe11:30–01:30
Cuma11:30–01:30
Balya Mutfak Çalışma Saatleri
Yemek Siparişi

İstanbul Beyoğlu Yemek Siparişi

Balya Mutfak ile ilgili tüm içerikler ve detaylı bilgiler için doğru yerdesiniz.
Balya Mutfak sayfasında en güncel Balya Mutfak gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne sitemize eklenen Balya Mutfak içerikleri yer almaktadır.

Güncel, Balya Mutfak fotoğrafları ve Balya Mutfak videolarını DIR.gen.tr Balya Mutfak sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Balya Mutfak ile ilgili içeriklerın tümü bu sayfada sıralanmıştır.
Son yayınlanan Balya Mutfak fotoğrafları, Balya Mutfak videoları, Balya Mutfak telefon ve adres bilgileri sayfa içeriğinde yer almaktadır.

Balya Mutfak haftalık çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde detaylı olarak verilmiştir. Balya Mutfak çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye Balya Mutfak telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
Sitemizde yer alan Balya Mutfak güncel adres bilgisine "Balya Mutfak Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Balya Mutfak fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Balya Mutfak güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Balya Mutfak Rezervasyon için Balya Mutfak iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz. Balya Mutfak konsepti ve Balya Mutfak hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak belirtilmiştir.

Balya Mutfak videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Balya Mutfak tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Balya Mutfak hakkında detaylı bilgiler için Balya Mutfak videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Balya Mutfak sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Balya Mutfak ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.
Web technologies used in dir.gen.tr
Google Colud Web3 Technology Cloudflare Firebase Database Patform Microsoft IIS Server Yandex Turbo Pages Bing Search APIs IndexNow.org