menu
logo

https://www.dir.gen.tr/lcl/372671-rumeli-kebapce-kofte.html

Rumeli Kebapçe & Köfte

Kebap Restoranı

Rumeli Kebapçe & Köfte Adres : Yeni, Yavuz Sultan Selim Cd. 15/F, 16450 Kestel/Bursa

Rumeli Kebapçe & Köfte Telefon : (0224) 372 99 33

Rumeli Kebapçe & Köfte Photos

Rumeli Kebapçe & Köfte

Rumeli Kebapçe & Köfte Haftalık Program

Salı10:00–22:00
Çarşamba10:00–22:00
Perşembe10:00–22:00
Cuma10:00–22:00
Cumartesi10:00–22:00
Pazar10:00–22:00
Pazartesi10:00–22:00
Rumeli Kebapçe & Köfte Çalışma Saatleri
Yemek Siparişi

Bursa Kestel Yemek Siparişi

Rumeli Kebapçe & Köfte ile ilgili tüm içerikler ve detaylı bilgiler için doğru yerdesiniz.
Rumeli Kebapçe & Köfte sayfasında en güncel Rumeli Kebapçe & Köfte gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne sitemize eklenen Rumeli Kebapçe & Köfte içerikleri yer almaktadır.

Güncel, Rumeli Kebapçe & Köfte fotoğrafları ve Rumeli Kebapçe & Köfte videolarını DIR.gen.tr Rumeli Kebapçe & Köfte sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Rumeli Kebapçe & Köfte ile ilgili içeriklerın tümü bu sayfada sıralanmıştır.
Son yayınlanan Rumeli Kebapçe & Köfte fotoğrafları, Rumeli Kebapçe & Köfte videoları, Rumeli Kebapçe & Köfte telefon ve adres bilgileri sayfa içeriğinde yer almaktadır.

Rumeli Kebapçe & Köfte haftalık çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde detaylı olarak verilmiştir. Rumeli Kebapçe & Köfte çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye Rumeli Kebapçe & Köfte telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
Sitemizde yer alan Rumeli Kebapçe & Köfte güncel adres bilgisine "Rumeli Kebapçe & Köfte Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Rumeli Kebapçe & Köfte fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Rumeli Kebapçe & Köfte güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Rumeli Kebapçe & Köfte Rezervasyon için Rumeli Kebapçe & Köfte iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz. Rumeli Kebapçe & Köfte konsepti ve Rumeli Kebapçe & Köfte hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak belirtilmiştir.

Rumeli Kebapçe & Köfte videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Rumeli Kebapçe & Köfte tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Rumeli Kebapçe & Köfte hakkında detaylı bilgiler için Rumeli Kebapçe & Köfte videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Rumeli Kebapçe & Köfte sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Rumeli Kebapçe & Köfte ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.
Rumeli Kebapçe & Köfte
AMP Page URL : https://www.dir.gen.tr/amp/372671-rumeli-kebapce-kofte.html
Web technologies used in dir.gen.tr
Google Colud Web3 Technology Cloudflare Firebase Database Patform Microsoft IIS Server Yandex Turbo Pages Bing Search APIs IndexNow.org