menu
logo

https://www.dir.gen.tr/lcl/28498-tarsus-universitesi.html

Tarsus Üniversitesi

Tarsus Üniversitesi Adres : Takbaş, Kartaltepe Sokak, 33400 Tarsus/Mersin, Türkiye

Tarsus Üniversitesi Telefon : +90 324 600 00 33

Tarsus Üniversitesi Photos

Tarsus Üniversitesi

Tarsus Üniversitesi Haftalık Program

Çarşamba08:00–17:00
Perşembe08:00–17:00
Cuma08:00–17:00
CumartesiKapalı
PazarKapalı
Pazartesi08:00–17:00
Salı08:00–17:00
Tarsus Üniversitesi Çalışma Saatleri
Ana Okulu

Mersin Tarsus Ana Okulu

Tarsus Üniversitesi bilgileri, telefon numarası ve adres bilgileri sayfası.
Tarsus Üniversitesi liste sayfasında Tarsus Üniversitesi bilgileri, Tarsus Üniversitesi içerikleri yer almaktadır.

Tarsus Üniversitesi fotoğrafları ve Tarsus Üniversitesi videolarını 1co.org Tarsus Üniversitesi tanıtım sayfasından inceleyebilirsiniz.

Tarsus Üniversitesi ile ilgili içeriklerin tümü bu listeleme sayfasında sıralanmıştır.
Son eklenen Tarsus Üniversitesi fotoğrafları, Tarsus Üniversitesi videoları, Tarsus Üniversitesi telefon ve adres bilgileri listeleme sayfasında bulunmaktadır.

Tarsus Üniversitesi haftalık ve günlük çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde verilmiştir. Tarsus Üniversitesi çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye Tarsus Üniversitesi telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
1co.org 'da yer alan Tarsus Üniversitesi güncel harita adres bilgisine "Tarsus Üniversitesi Yol Tarifi" linkine tıklayarak adresi kolayca google haritalardan bulabilirsiniz.

Tarsus Üniversitesi fotoğrafları sıklıkla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz Tarsus Üniversitesi fotoğrafları için iletişim formunu doldurarak Tarsus Üniversitesi güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Tarsus Üniversitesi detaylı bilgi için Tarsus Üniversitesi iletişim numaralarından ve tanıtım sayfalarından bilgi alabilirsiniz. Tarsus Üniversitesi detayları ve Tarsus Üniversitesi hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak sıralanmıştır.

Tarsus Üniversitesi videoları, seyahat toplulukları ve Tarsus Üniversitesi tarafından oluşturulan içeriklerden youtube video listesi baz alınarak derlenmiştir.
Tarsus Üniversitesi hakkında detaylı bilgiler için Tarsus Üniversitesi videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Tarsus Üniversitesi sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Tarsus Üniversitesi ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.
Web technologies used in dir.gen.tr
Google Colud Web3 Technology Cloudflare Firebase Database Patform Microsoft IIS Server Yandex Turbo Pages Bing Search APIs IndexNow.org