menu
logo

https://www.dir.gen.tr/lcl/240313-yildiz-meydani-bufe.html

Yıldız Meydanı Büfe

Şanlıurfa'da bir büfe

Hizmet seçenekleri: Mağaza içinde alışveriş

Yıldız Meydanı Büfe Adres : Beykapusu, Güllüoğlu Sk. No:1, 63210 Eyyübiye/Şanlıurfa

Yıldız Meydanı Büfe Telefon :

Yıldız Meydanı Büfe Photos

Yıldız Meydanı Büfe

Yıldız Meydanı Büfe Haftalık Program

Cumartesi06:56–00:00
Pazar06:56–00:00
Pazartesi06:56–00:00
Salı06:56–00:00
Çarşamba06:56–00:00
Perşembe06:56–00:00
Cuma06:56–00:00
Yıldız Meydanı Büfe Çalışma Saatleri
Alışveriş

Şanlıurfa Eyyübiye Alışveriş

Yıldız Meydanı Büfe ile ilgili tüm içerikler ve detaylı bilgiler için doğru yerdesiniz.
Yıldız Meydanı Büfe sayfasında en güncel Yıldız Meydanı Büfe gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne sitemize eklenen Yıldız Meydanı Büfe içerikleri yer almaktadır.

Güncel, Yıldız Meydanı Büfe fotoğrafları ve Yıldız Meydanı Büfe videolarını DIR.gen.tr Yıldız Meydanı Büfe sayfası üzerinden takip edebilirsiniz.

Yıldız Meydanı Büfe ile ilgili içeriklerın tümü bu sayfada sıralanmıştır.
Son yayınlanan Yıldız Meydanı Büfe fotoğrafları, Yıldız Meydanı Büfe videoları, Yıldız Meydanı Büfe telefon ve adres bilgileri sayfa içeriğinde yer almaktadır.

Yıldız Meydanı Büfe haftalık çalışma saatleri "Haftalık Program" bölümünde detaylı olarak verilmiştir. Yıldız Meydanı Büfe çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgiye Yıldız Meydanı Büfe telefon numaralarından da erişebilirsiniz.
Sitemizde yer alan Yıldız Meydanı Büfe güncel adres bilgisine "Yıldız Meydanı Büfe Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Yıldız Meydanı Büfe fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Yıldız Meydanı Büfe güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Yıldız Meydanı Büfe detaylı bilgi için Yıldız Meydanı Büfe iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz. Yıldız Meydanı Büfe özellikleri ve Yıldız Meydanı Büfe hizmet seçenekleri yukarıda detaylı olarak belirtilmiştir.

Yıldız Meydanı Büfe videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Yıldız Meydanı Büfe tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Yıldız Meydanı Büfe hakkında detaylı bilgiler için Yıldız Meydanı Büfe videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Yıldız Meydanı Büfe sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Yıldız Meydanı Büfe ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.
Yıldız Meydanı Büfe
AMP Page URL : https://www.dir.gen.tr/amp/240313-yildiz-meydani-bufe.html
Web technologies used in dir.gen.tr
Google Colud Web3 Technology Cloudflare Firebase Database Patform Microsoft IIS Server Yandex Turbo Pages Bing Search APIs IndexNow.org