Karşıyaka Satranç Merkezi

Ana Okulu

İzmir Karşıyaka Ana Okulu

Karşıyaka Satranç Merkezi çocuklar ve aileler için eğitim projeleri
Karşıyaka Satranç Merkezi eğitim ve öğretim etkinliklerinden fayda sağlayan, Karşıyaka Satranç Merkezi bireyin eğitim etkinliklerinin en önemli aktörü olarak rol alacağı, geçerliği olan bir okul modeli ortaya koymaktadır.

Karşıyaka Satranç Merkezi mezun olan öğrenciler, aldıkları yüksek standarttaki eğitimle; bilimde, sanatta, sporda, teknolojide ve dünya siyasetinde, kısacası yaşadıkları dünyada söz sahibi olacak potansiyel birer değer olmaktadırlar.

Sitemizde yer alan Karşıyaka Satranç Merkezi güncel adres bilgisine "Karşıyaka Satranç Merkezi Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Karşıyaka Satranç Merkezi fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Karşıyaka Satranç Merkezi güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Karşıyaka Satranç Merkezi, okul öncesi eğitimciler, psikologlar, okul iyileştirme ve program geliştirme uzmanlarından ve marka geliştirme ve kurumsal iletişimcilerden oluşur. Karşıyaka Satranç Merkezi eğitim standartlarında hizmet veriyor ve Karşıyaka Satranç Merkezi bireyelere ve ailelere söz vermiş olmanın bilinci ve sorumluluğu ile hizmet vermeye devam ediyor.

Karşıyaka Satranç Merkezi müdür ve öğretmenleri yoğun bir merkezi eğitimle yeni dönemlere hazırlıyor, Karşıyaka Satranç Merkezi bireylerin kariyer ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimleri organize ediyor.

Karşıyaka Satranç Merkezi proje konularını titizlikle seçiyor ve bireylerin okulda geçirdikleri zamanın bütününü adım adım planlıyor.
Karşıyaka Satranç Merkezi hedef kitle yaş aralığında bireylerin gelişimsel özelliklerini dikkate alarak, eğitim programlarını verdiği çeşitli kavramlar çerçevesinde hazırlıyor.

Karşıyaka Satranç Merkezi öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir öğretim tasarımı ile Karşıyaka Satranç Merkezi eğitim programlarına şekil veriyor. Karşıyaka Satranç Merkezi okul geliştirme çalışmaları kapsamında çocuklar/öğrenciler ve veliler için ürettiği hizmetleri geliştirmelerine destek oluyor. Karşıyaka Satranç Merkezi bireysel ihtiyaç ve taleplerini göz önüne alarak, her alanda gelişimlerini destekleyecek adımları araştırmaya dayalı yöntem ve tekniklerle atıyor.
Karşıyaka Satranç Merkezi hizmetlerini, Karşıyaka Satranç Merkezi kurumsal iletişim kanalları ile Karşıyaka Satranç Merkezi sosyal medya, Karşıyaka Satranç Merkezi web sitesi, Karşıyaka Satranç Merkezi videolar, Karşıyaka Satranç Merkezi makaleler ve Karşıyaka Satranç Merkezi canlı yapılan konferans/seminerler ile düzenli olarak paylaşıyor.

Karşıyaka Satranç Merkezi videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Karşıyaka Satranç Merkezi tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Karşıyaka Satranç Merkezi hakkında detaylı bilgiler için Karşıyaka Satranç Merkezi videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Karşıyaka Satranç Merkezi sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Karşıyaka Satranç Merkezi ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.

Karşıyaka Satranç Merkezi Haftalık Program

Salı11:00–20:30
Çarşamba11:00–20:30
Perşembe11:00–20:30
Cuma11:00–20:30
Cumartesi09:30–18:30
PazarKapalı
Pazartesi11:00–20:30
Karşıyaka Satranç Merkezi Çalışma Saatleri

Karşıyaka Satranç Merkezi Page URL : https://www.dir.gen.tr/lcl/7227-karsiyaka-satranc-merkezi.html