Uğur Koleji

Ana Okulu

 Akasya Sk. No: Ana Okulu

Uğur Koleji çocuklar ve aileler için eğitim projeleri
Uğur Koleji eğitim ve öğretim etkinliklerinden fayda sağlayan, Uğur Koleji bireyin eğitim etkinliklerinin en önemli aktörü olarak rol alacağı, geçerliği olan bir okul modeli ortaya koymaktadır.

Uğur Koleji mezun olan öğrenciler, aldıkları yüksek standarttaki eğitimle; bilimde, sanatta, sporda, teknolojide ve dünya siyasetinde, kısacası yaşadıkları dünyada söz sahibi olacak potansiyel birer değer olmaktadırlar.

Sitemizde yer alan Uğur Koleji güncel adres bilgisine "Uğur Koleji Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Uğur Koleji fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Uğur Koleji güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Uğur Koleji, okul öncesi eğitimciler, psikologlar, okul iyileştirme ve program geliştirme uzmanlarından ve marka geliştirme ve kurumsal iletişimcilerden oluşur. Uğur Koleji eğitim standartlarında hizmet veriyor ve Uğur Koleji bireyelere ve ailelere söz vermiş olmanın bilinci ve sorumluluğu ile hizmet vermeye devam ediyor.

Uğur Koleji müdür ve öğretmenleri yoğun bir merkezi eğitimle yeni dönemlere hazırlıyor, Uğur Koleji bireylerin kariyer ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimleri organize ediyor.

Uğur Koleji proje konularını titizlikle seçiyor ve bireylerin okulda geçirdikleri zamanın bütününü adım adım planlıyor.
Uğur Koleji hedef kitle yaş aralığında bireylerin gelişimsel özelliklerini dikkate alarak, eğitim programlarını verdiği çeşitli kavramlar çerçevesinde hazırlıyor.

Uğur Koleji öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir öğretim tasarımı ile Uğur Koleji eğitim programlarına şekil veriyor. Uğur Koleji okul geliştirme çalışmaları kapsamında çocuklar/öğrenciler ve veliler için ürettiği hizmetleri geliştirmelerine destek oluyor. Uğur Koleji bireysel ihtiyaç ve taleplerini göz önüne alarak, her alanda gelişimlerini destekleyecek adımları araştırmaya dayalı yöntem ve tekniklerle atıyor.
Uğur Koleji hizmetlerini, Uğur Koleji kurumsal iletişim kanalları ile Uğur Koleji sosyal medya, Uğur Koleji web sitesi, Uğur Koleji videolar, Uğur Koleji makaleler ve Uğur Koleji canlı yapılan konferans/seminerler ile düzenli olarak paylaşıyor.

Uğur Koleji videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Uğur Koleji tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Uğur Koleji hakkında detaylı bilgiler için Uğur Koleji videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Uğur Koleji sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Uğur Koleji ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.

Uğur Koleji Haftalık Program

Pazartesi08:30–17:30
Salı08:30–17:30
Çarşamba08:30–17:30
Perşembe08:30–17:30
Cuma08:30–17:30
Cumartesi08:30–17:30
PazarKapalı
Uğur Koleji Çalışma Saatleri

Uğur Koleji Page URL : https://www.dir.gen.tr/lcl/7219-ugur-koleji.html