Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir

Ana Okulu

İstanbul Ataşehir Ana Okulu

Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir çocuklar ve aileler için eğitim projeleri
Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir eğitim ve öğretim etkinliklerinden fayda sağlayan, Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir bireyin eğitim etkinliklerinin en önemli aktörü olarak rol alacağı, geçerliği olan bir okul modeli ortaya koymaktadır.

Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir mezun olan öğrenciler, aldıkları yüksek standarttaki eğitimle; bilimde, sanatta, sporda, teknolojide ve dünya siyasetinde, kısacası yaşadıkları dünyada söz sahibi olacak potansiyel birer değer olmaktadırlar.

Sitemizde yer alan Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir güncel adres bilgisine "Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir, okul öncesi eğitimciler, psikologlar, okul iyileştirme ve program geliştirme uzmanlarından ve marka geliştirme ve kurumsal iletişimcilerden oluşur. Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir eğitim standartlarında hizmet veriyor ve Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir bireyelere ve ailelere söz vermiş olmanın bilinci ve sorumluluğu ile hizmet vermeye devam ediyor.

Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir müdür ve öğretmenleri yoğun bir merkezi eğitimle yeni dönemlere hazırlıyor, Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir bireylerin kariyer ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimleri organize ediyor.

Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir proje konularını titizlikle seçiyor ve bireylerin okulda geçirdikleri zamanın bütününü adım adım planlıyor.
Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir hedef kitle yaş aralığında bireylerin gelişimsel özelliklerini dikkate alarak, eğitim programlarını verdiği çeşitli kavramlar çerçevesinde hazırlıyor.

Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir öğretim tasarımı ile Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir eğitim programlarına şekil veriyor. Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir okul geliştirme çalışmaları kapsamında çocuklar/öğrenciler ve veliler için ürettiği hizmetleri geliştirmelerine destek oluyor. Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir bireysel ihtiyaç ve taleplerini göz önüne alarak, her alanda gelişimlerini destekleyecek adımları araştırmaya dayalı yöntem ve tekniklerle atıyor.
Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir hizmetlerini, Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir kurumsal iletişim kanalları ile Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir sosyal medya, Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir web sitesi, Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir videolar, Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir makaleler ve Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir canlı yapılan konferans/seminerler ile düzenli olarak paylaşıyor.

Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir hakkında detaylı bilgiler için Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.

Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir Haftalık Program

Pazartesi07:30–18:00
Salı07:30–18:00
Çarşamba07:30–18:00
Perşembe07:30–18:00
Cuma07:30–18:00
CumartesiKapalı
PazarKapalı
Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir Çalışma Saatleri

Kare Anaokulu & Anaokulu Ataşehir Page URL : https://www.dir.gen.tr/lcl/7215-kare-anaokulu-anaokulu-atasehir.html