ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ)

Ana Okulu

Balıkesir Balıkesir Merkez Ana Okulu

ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) çocuklar ve aileler için eğitim projeleri
ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) eğitim ve öğretim etkinliklerinden fayda sağlayan, ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) bireyin eğitim etkinliklerinin en önemli aktörü olarak rol alacağı, geçerliği olan bir okul modeli ortaya koymaktadır.

ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) mezun olan öğrenciler, aldıkları yüksek standarttaki eğitimle; bilimde, sanatta, sporda, teknolojide ve dünya siyasetinde, kısacası yaşadıkları dünyada söz sahibi olacak potansiyel birer değer olmaktadırlar.

Sitemizde yer alan ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) güncel adres bilgisine "ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ), okul öncesi eğitimciler, psikologlar, okul iyileştirme ve program geliştirme uzmanlarından ve marka geliştirme ve kurumsal iletişimcilerden oluşur. ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) eğitim standartlarında hizmet veriyor ve ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) bireyelere ve ailelere söz vermiş olmanın bilinci ve sorumluluğu ile hizmet vermeye devam ediyor.

ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) müdür ve öğretmenleri yoğun bir merkezi eğitimle yeni dönemlere hazırlıyor, ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) bireylerin kariyer ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimleri organize ediyor.

ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) proje konularını titizlikle seçiyor ve bireylerin okulda geçirdikleri zamanın bütününü adım adım planlıyor.
ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) hedef kitle yaş aralığında bireylerin gelişimsel özelliklerini dikkate alarak, eğitim programlarını verdiği çeşitli kavramlar çerçevesinde hazırlıyor.

ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir öğretim tasarımı ile ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) eğitim programlarına şekil veriyor. ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) okul geliştirme çalışmaları kapsamında çocuklar/öğrenciler ve veliler için ürettiği hizmetleri geliştirmelerine destek oluyor. ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) bireysel ihtiyaç ve taleplerini göz önüne alarak, her alanda gelişimlerini destekleyecek adımları araştırmaya dayalı yöntem ve tekniklerle atıyor.
ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) hizmetlerini, ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) kurumsal iletişim kanalları ile ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) sosyal medya, ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) web sitesi, ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) videolar, ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) makaleler ve ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) canlı yapılan konferans/seminerler ile düzenli olarak paylaşıyor.

ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) hakkında detaylı bilgiler için ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.

ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) Haftalık Program

Cumartesi10:00–20:00
Pazar10:00–20:00
Pazartesi10:00–20:00
Salı10:00–20:00
Çarşamba10:00–20:00
Perşembe10:00–20:00
Cuma10:00–20:00
ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) Çalışma Saatleri

ALÂ SANAT AKADEMİSİ (PAŞAALANI ŞUBESİ) Page URL : https://www.dir.gen.tr/lcl/7198-alâ-sanat-akademisi-pasaalani-subesi.html