Ali Hikmet Paşa İlkokulu

Ana Okulu

Balıkesir Karesi Ana Okulu

Ali Hikmet Paşa İlkokulu çocuklar ve aileler için eğitim projeleri
Ali Hikmet Paşa İlkokulu eğitim ve öğretim etkinliklerinden fayda sağlayan, Ali Hikmet Paşa İlkokulu bireyin eğitim etkinliklerinin en önemli aktörü olarak rol alacağı, geçerliği olan bir okul modeli ortaya koymaktadır.

Ali Hikmet Paşa İlkokulu mezun olan öğrenciler, aldıkları yüksek standarttaki eğitimle; bilimde, sanatta, sporda, teknolojide ve dünya siyasetinde, kısacası yaşadıkları dünyada söz sahibi olacak potansiyel birer değer olmaktadırlar.

Sitemizde yer alan Ali Hikmet Paşa İlkokulu güncel adres bilgisine "Ali Hikmet Paşa İlkokulu Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Ali Hikmet Paşa İlkokulu fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Ali Hikmet Paşa İlkokulu güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Ali Hikmet Paşa İlkokulu, okul öncesi eğitimciler, psikologlar, okul iyileştirme ve program geliştirme uzmanlarından ve marka geliştirme ve kurumsal iletişimcilerden oluşur. Ali Hikmet Paşa İlkokulu eğitim standartlarında hizmet veriyor ve Ali Hikmet Paşa İlkokulu bireyelere ve ailelere söz vermiş olmanın bilinci ve sorumluluğu ile hizmet vermeye devam ediyor.

Ali Hikmet Paşa İlkokulu müdür ve öğretmenleri yoğun bir merkezi eğitimle yeni dönemlere hazırlıyor, Ali Hikmet Paşa İlkokulu bireylerin kariyer ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimleri organize ediyor.

Ali Hikmet Paşa İlkokulu proje konularını titizlikle seçiyor ve bireylerin okulda geçirdikleri zamanın bütününü adım adım planlıyor.
Ali Hikmet Paşa İlkokulu hedef kitle yaş aralığında bireylerin gelişimsel özelliklerini dikkate alarak, eğitim programlarını verdiği çeşitli kavramlar çerçevesinde hazırlıyor.

Ali Hikmet Paşa İlkokulu öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir öğretim tasarımı ile Ali Hikmet Paşa İlkokulu eğitim programlarına şekil veriyor. Ali Hikmet Paşa İlkokulu okul geliştirme çalışmaları kapsamında çocuklar/öğrenciler ve veliler için ürettiği hizmetleri geliştirmelerine destek oluyor. Ali Hikmet Paşa İlkokulu bireysel ihtiyaç ve taleplerini göz önüne alarak, her alanda gelişimlerini destekleyecek adımları araştırmaya dayalı yöntem ve tekniklerle atıyor.
Ali Hikmet Paşa İlkokulu hizmetlerini, Ali Hikmet Paşa İlkokulu kurumsal iletişim kanalları ile Ali Hikmet Paşa İlkokulu sosyal medya, Ali Hikmet Paşa İlkokulu web sitesi, Ali Hikmet Paşa İlkokulu videolar, Ali Hikmet Paşa İlkokulu makaleler ve Ali Hikmet Paşa İlkokulu canlı yapılan konferans/seminerler ile düzenli olarak paylaşıyor.

Ali Hikmet Paşa İlkokulu videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Ali Hikmet Paşa İlkokulu tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Ali Hikmet Paşa İlkokulu hakkında detaylı bilgiler için Ali Hikmet Paşa İlkokulu videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Ali Hikmet Paşa İlkokulu sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Ali Hikmet Paşa İlkokulu ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.

Ali Hikmet Paşa İlkokulu Haftalık Program

CumartesiKapalı
PazarKapalı
Pazartesi09:00–17:00
Salı09:00–17:00
Çarşamba09:00–17:00
Perşembe09:00–17:00
Cuma09:00–17:00
Ali Hikmet Paşa İlkokulu Çalışma Saatleri

Ali Hikmet Paşa İlkokulu Page URL : https://www.dir.gen.tr/lcl/7174-ali-hikmet-pasa-ilkokulu.html