MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu

Ana Okulu

Balıkesir Karesi Ana Okulu

MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu çocuklar ve aileler için eğitim projeleri
MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu eğitim ve öğretim etkinliklerinden fayda sağlayan, MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu bireyin eğitim etkinliklerinin en önemli aktörü olarak rol alacağı, geçerliği olan bir okul modeli ortaya koymaktadır.

MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu mezun olan öğrenciler, aldıkları yüksek standarttaki eğitimle; bilimde, sanatta, sporda, teknolojide ve dünya siyasetinde, kısacası yaşadıkları dünyada söz sahibi olacak potansiyel birer değer olmaktadırlar.

Sitemizde yer alan MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu güncel adres bilgisine "MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu, okul öncesi eğitimciler, psikologlar, okul iyileştirme ve program geliştirme uzmanlarından ve marka geliştirme ve kurumsal iletişimcilerden oluşur. MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu eğitim standartlarında hizmet veriyor ve MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu bireyelere ve ailelere söz vermiş olmanın bilinci ve sorumluluğu ile hizmet vermeye devam ediyor.

MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu müdür ve öğretmenleri yoğun bir merkezi eğitimle yeni dönemlere hazırlıyor, MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu bireylerin kariyer ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimleri organize ediyor.

MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu proje konularını titizlikle seçiyor ve bireylerin okulda geçirdikleri zamanın bütününü adım adım planlıyor.
MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu hedef kitle yaş aralığında bireylerin gelişimsel özelliklerini dikkate alarak, eğitim programlarını verdiği çeşitli kavramlar çerçevesinde hazırlıyor.

MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir öğretim tasarımı ile MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu eğitim programlarına şekil veriyor. MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu okul geliştirme çalışmaları kapsamında çocuklar/öğrenciler ve veliler için ürettiği hizmetleri geliştirmelerine destek oluyor. MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu bireysel ihtiyaç ve taleplerini göz önüne alarak, her alanda gelişimlerini destekleyecek adımları araştırmaya dayalı yöntem ve tekniklerle atıyor.
MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu hizmetlerini, MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu kurumsal iletişim kanalları ile MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu sosyal medya, MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu web sitesi, MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu videolar, MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu makaleler ve MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu canlı yapılan konferans/seminerler ile düzenli olarak paylaşıyor.

MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu hakkında detaylı bilgiler için MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.

MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu Haftalık Program

CumartesiKapalı
PazarKapalı
Pazartesi07:00–18:30
Salı07:00–18:30
Çarşamba07:00–18:30
Perşembe07:00–18:30
Cuma07:00–18:30
MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu Çalışma Saatleri

MAKİ 2 Okul Öncesi Eğitim Kurumu Page URL : https://www.dir.gen.tr/lcl/6540-maki-2-okul-oncesi-egitim-kurumu.html