Çubuk Şehir Müzesi

Ana Okulu

Ankara Çubuk Ana Okulu

Çubuk Şehir Müzesi çocuklar ve aileler için eğitim projeleri
Çubuk Şehir Müzesi eğitim ve öğretim etkinliklerinden fayda sağlayan, Çubuk Şehir Müzesi bireyin eğitim etkinliklerinin en önemli aktörü olarak rol alacağı, geçerliği olan bir okul modeli ortaya koymaktadır.

Çubuk Şehir Müzesi mezun olan öğrenciler, aldıkları yüksek standarttaki eğitimle; bilimde, sanatta, sporda, teknolojide ve dünya siyasetinde, kısacası yaşadıkları dünyada söz sahibi olacak potansiyel birer değer olmaktadırlar.

Sitemizde yer alan Çubuk Şehir Müzesi güncel adres bilgisine "Çubuk Şehir Müzesi Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Çubuk Şehir Müzesi fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Çubuk Şehir Müzesi güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Çubuk Şehir Müzesi, okul öncesi eğitimciler, psikologlar, okul iyileştirme ve program geliştirme uzmanlarından ve marka geliştirme ve kurumsal iletişimcilerden oluşur. Çubuk Şehir Müzesi eğitim standartlarında hizmet veriyor ve Çubuk Şehir Müzesi bireyelere ve ailelere söz vermiş olmanın bilinci ve sorumluluğu ile hizmet vermeye devam ediyor.

Çubuk Şehir Müzesi müdür ve öğretmenleri yoğun bir merkezi eğitimle yeni dönemlere hazırlıyor, Çubuk Şehir Müzesi bireylerin kariyer ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimleri organize ediyor.

Çubuk Şehir Müzesi proje konularını titizlikle seçiyor ve bireylerin okulda geçirdikleri zamanın bütününü adım adım planlıyor.
Çubuk Şehir Müzesi hedef kitle yaş aralığında bireylerin gelişimsel özelliklerini dikkate alarak, eğitim programlarını verdiği çeşitli kavramlar çerçevesinde hazırlıyor.

Çubuk Şehir Müzesi öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir öğretim tasarımı ile Çubuk Şehir Müzesi eğitim programlarına şekil veriyor. Çubuk Şehir Müzesi okul geliştirme çalışmaları kapsamında çocuklar/öğrenciler ve veliler için ürettiği hizmetleri geliştirmelerine destek oluyor. Çubuk Şehir Müzesi bireysel ihtiyaç ve taleplerini göz önüne alarak, her alanda gelişimlerini destekleyecek adımları araştırmaya dayalı yöntem ve tekniklerle atıyor.
Çubuk Şehir Müzesi hizmetlerini, Çubuk Şehir Müzesi kurumsal iletişim kanalları ile Çubuk Şehir Müzesi sosyal medya, Çubuk Şehir Müzesi web sitesi, Çubuk Şehir Müzesi videolar, Çubuk Şehir Müzesi makaleler ve Çubuk Şehir Müzesi canlı yapılan konferans/seminerler ile düzenli olarak paylaşıyor.

Çubuk Şehir Müzesi videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Çubuk Şehir Müzesi tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Çubuk Şehir Müzesi hakkında detaylı bilgiler için Çubuk Şehir Müzesi videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Çubuk Şehir Müzesi sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Çubuk Şehir Müzesi ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.

Çubuk Şehir Müzesi Haftalık Program

Cumartesi09:00–18:00
Pazar09:00–18:00
Pazartesi09:00–18:00
Salı09:00–18:00
Çarşamba09:00–18:00
Perşembe09:00–18:00
Cuma09:00–18:00
Çubuk Şehir Müzesi Çalışma Saatleri

Çubuk Şehir Müzesi Page URL : https://www.dir.gen.tr/lcl/3213-cubuk-sehir-muzesi.html