Bornova Anadolu Lisesi

Ana Okulu

İzmir Bornova Ana Okulu

Bornova Anadolu Lisesi çocuklar ve aileler için eğitim projeleri
Bornova Anadolu Lisesi eğitim ve öğretim etkinliklerinden fayda sağlayan, Bornova Anadolu Lisesi bireyin eğitim etkinliklerinin en önemli aktörü olarak rol alacağı, geçerliği olan bir okul modeli ortaya koymaktadır.

Bornova Anadolu Lisesi mezun olan öğrenciler, aldıkları yüksek standarttaki eğitimle; bilimde, sanatta, sporda, teknolojide ve dünya siyasetinde, kısacası yaşadıkları dünyada söz sahibi olacak potansiyel birer değer olmaktadırlar.

Sitemizde yer alan Bornova Anadolu Lisesi güncel adres bilgisine "Bornova Anadolu Lisesi Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Bornova Anadolu Lisesi fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Bornova Anadolu Lisesi güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Bornova Anadolu Lisesi, okul öncesi eğitimciler, psikologlar, okul iyileştirme ve program geliştirme uzmanlarından ve marka geliştirme ve kurumsal iletişimcilerden oluşur. Bornova Anadolu Lisesi eğitim standartlarında hizmet veriyor ve Bornova Anadolu Lisesi bireyelere ve ailelere söz vermiş olmanın bilinci ve sorumluluğu ile hizmet vermeye devam ediyor.

Bornova Anadolu Lisesi müdür ve öğretmenleri yoğun bir merkezi eğitimle yeni dönemlere hazırlıyor, Bornova Anadolu Lisesi bireylerin kariyer ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimleri organize ediyor.

Bornova Anadolu Lisesi proje konularını titizlikle seçiyor ve bireylerin okulda geçirdikleri zamanın bütününü adım adım planlıyor.
Bornova Anadolu Lisesi hedef kitle yaş aralığında bireylerin gelişimsel özelliklerini dikkate alarak, eğitim programlarını verdiği çeşitli kavramlar çerçevesinde hazırlıyor.

Bornova Anadolu Lisesi öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir öğretim tasarımı ile Bornova Anadolu Lisesi eğitim programlarına şekil veriyor. Bornova Anadolu Lisesi okul geliştirme çalışmaları kapsamında çocuklar/öğrenciler ve veliler için ürettiği hizmetleri geliştirmelerine destek oluyor. Bornova Anadolu Lisesi bireysel ihtiyaç ve taleplerini göz önüne alarak, her alanda gelişimlerini destekleyecek adımları araştırmaya dayalı yöntem ve tekniklerle atıyor.
Bornova Anadolu Lisesi hizmetlerini, Bornova Anadolu Lisesi kurumsal iletişim kanalları ile Bornova Anadolu Lisesi sosyal medya, Bornova Anadolu Lisesi web sitesi, Bornova Anadolu Lisesi videolar, Bornova Anadolu Lisesi makaleler ve Bornova Anadolu Lisesi canlı yapılan konferans/seminerler ile düzenli olarak paylaşıyor.

Bornova Anadolu Lisesi videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Bornova Anadolu Lisesi tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Bornova Anadolu Lisesi hakkında detaylı bilgiler için Bornova Anadolu Lisesi videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Bornova Anadolu Lisesi sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Bornova Anadolu Lisesi ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.

Bornova Anadolu Lisesi Haftalık Program

Salı08:30–17:30
Çarşamba08:30–17:30
Perşembe08:30–17:30
Cuma08:30–17:30
CumartesiKapalı
PazarKapalı
Pazartesi08:30–17:30
Bornova Anadolu Lisesi Çalışma Saatleri

Bornova Anadolu Lisesi Page URL : https://www.dir.gen.tr/lcl/20744-bornova-anadolu-lisesi.html