Halide Edip Adıvar Ortaokulu

Ana Okulu

İstanbul Küçükçekmece Ana Okulu

Halide Edip Adıvar Ortaokulu çocuklar ve aileler için eğitim projeleri
Halide Edip Adıvar Ortaokulu eğitim ve öğretim etkinliklerinden fayda sağlayan, Halide Edip Adıvar Ortaokulu bireyin eğitim etkinliklerinin en önemli aktörü olarak rol alacağı, geçerliği olan bir okul modeli ortaya koymaktadır.

Halide Edip Adıvar Ortaokulu mezun olan öğrenciler, aldıkları yüksek standarttaki eğitimle; bilimde, sanatta, sporda, teknolojide ve dünya siyasetinde, kısacası yaşadıkları dünyada söz sahibi olacak potansiyel birer değer olmaktadırlar.

Sitemizde yer alan Halide Edip Adıvar Ortaokulu güncel adres bilgisine "Halide Edip Adıvar Ortaokulu Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Halide Edip Adıvar Ortaokulu fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Halide Edip Adıvar Ortaokulu güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Halide Edip Adıvar Ortaokulu, okul öncesi eğitimciler, psikologlar, okul iyileştirme ve program geliştirme uzmanlarından ve marka geliştirme ve kurumsal iletişimcilerden oluşur. Halide Edip Adıvar Ortaokulu eğitim standartlarında hizmet veriyor ve Halide Edip Adıvar Ortaokulu bireyelere ve ailelere söz vermiş olmanın bilinci ve sorumluluğu ile hizmet vermeye devam ediyor.

Halide Edip Adıvar Ortaokulu müdür ve öğretmenleri yoğun bir merkezi eğitimle yeni dönemlere hazırlıyor, Halide Edip Adıvar Ortaokulu bireylerin kariyer ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimleri organize ediyor.

Halide Edip Adıvar Ortaokulu proje konularını titizlikle seçiyor ve bireylerin okulda geçirdikleri zamanın bütününü adım adım planlıyor.
Halide Edip Adıvar Ortaokulu hedef kitle yaş aralığında bireylerin gelişimsel özelliklerini dikkate alarak, eğitim programlarını verdiği çeşitli kavramlar çerçevesinde hazırlıyor.

Halide Edip Adıvar Ortaokulu öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir öğretim tasarımı ile Halide Edip Adıvar Ortaokulu eğitim programlarına şekil veriyor. Halide Edip Adıvar Ortaokulu okul geliştirme çalışmaları kapsamında çocuklar/öğrenciler ve veliler için ürettiği hizmetleri geliştirmelerine destek oluyor. Halide Edip Adıvar Ortaokulu bireysel ihtiyaç ve taleplerini göz önüne alarak, her alanda gelişimlerini destekleyecek adımları araştırmaya dayalı yöntem ve tekniklerle atıyor.
Halide Edip Adıvar Ortaokulu hizmetlerini, Halide Edip Adıvar Ortaokulu kurumsal iletişim kanalları ile Halide Edip Adıvar Ortaokulu sosyal medya, Halide Edip Adıvar Ortaokulu web sitesi, Halide Edip Adıvar Ortaokulu videolar, Halide Edip Adıvar Ortaokulu makaleler ve Halide Edip Adıvar Ortaokulu canlı yapılan konferans/seminerler ile düzenli olarak paylaşıyor.

Halide Edip Adıvar Ortaokulu videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Halide Edip Adıvar Ortaokulu tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Halide Edip Adıvar Ortaokulu hakkında detaylı bilgiler için Halide Edip Adıvar Ortaokulu videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Halide Edip Adıvar Ortaokulu sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Halide Edip Adıvar Ortaokulu ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.
Halide Edip Adıvar Ortaokulu Ana Sınıfı Halide Edip Adıvar Ortaokulu  Anasınıfı Halide Edip Adıvar Ortaokulu  Ana Okulu Halide Edip Adıvar Ortaokulu  Anaokulu Halide Edip Adıvar Ortaokulu  Kreş

Halide Edip Adıvar Ortaokulu Haftalık Program

Salı09:00–17:00
Çarşamba09:00–17:00
Perşembe09:00–17:00
Cuma09:00–17:00
Cumartesi09:00–15:00
PazarKapalı
Pazartesi09:00–17:00
Halide Edip Adıvar Ortaokulu Çalışma Saatleri

Halide Edip Adıvar Ortaokulu Page URL : https://www.dir.gen.tr/lcl/19138-halide-edip-adivar-ortaokulu.html