Özel Renkli Anaokulu

Ana Okulu

İstanbul Şişli Ana Okulu

Özel Renkli Anaokulu çocuklar ve aileler için eğitim projeleri
Özel Renkli Anaokulu eğitim ve öğretim etkinliklerinden fayda sağlayan, Özel Renkli Anaokulu bireyin eğitim etkinliklerinin en önemli aktörü olarak rol alacağı, geçerliği olan bir okul modeli ortaya koymaktadır.

Özel Renkli Anaokulu mezun olan öğrenciler, aldıkları yüksek standarttaki eğitimle; bilimde, sanatta, sporda, teknolojide ve dünya siyasetinde, kısacası yaşadıkları dünyada söz sahibi olacak potansiyel birer değer olmaktadırlar.

Sitemizde yer alan Özel Renkli Anaokulu güncel adres bilgisine "Özel Renkli Anaokulu Yol Tarifi" linkine tıklayarak erişebilir ve adresi kolayca haritalardan bulabilirsiniz.

Özel Renkli Anaokulu fotoğrafları belirli periyotlarla güncellenmektedir. Güncellenmesini istediğiniz bilgiler için iletişim formunu doldurarak Özel Renkli Anaokulu güncelleme bildirimini tarafımıza gönderebilirsiniz.

Özel Renkli Anaokulu, okul öncesi eğitimciler, psikologlar, okul iyileştirme ve program geliştirme uzmanlarından ve marka geliştirme ve kurumsal iletişimcilerden oluşur. Özel Renkli Anaokulu eğitim standartlarında hizmet veriyor ve Özel Renkli Anaokulu bireyelere ve ailelere söz vermiş olmanın bilinci ve sorumluluğu ile hizmet vermeye devam ediyor.

Özel Renkli Anaokulu müdür ve öğretmenleri yoğun bir merkezi eğitimle yeni dönemlere hazırlıyor, Özel Renkli Anaokulu bireylerin kariyer ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimleri organize ediyor.

Özel Renkli Anaokulu proje konularını titizlikle seçiyor ve bireylerin okulda geçirdikleri zamanın bütününü adım adım planlıyor.
Özel Renkli Anaokulu hedef kitle yaş aralığında bireylerin gelişimsel özelliklerini dikkate alarak, eğitim programlarını verdiği çeşitli kavramlar çerçevesinde hazırlıyor.

Özel Renkli Anaokulu öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir öğretim tasarımı ile Özel Renkli Anaokulu eğitim programlarına şekil veriyor. Özel Renkli Anaokulu okul geliştirme çalışmaları kapsamında çocuklar/öğrenciler ve veliler için ürettiği hizmetleri geliştirmelerine destek oluyor. Özel Renkli Anaokulu bireysel ihtiyaç ve taleplerini göz önüne alarak, her alanda gelişimlerini destekleyecek adımları araştırmaya dayalı yöntem ve tekniklerle atıyor.
Özel Renkli Anaokulu hizmetlerini, Özel Renkli Anaokulu kurumsal iletişim kanalları ile Özel Renkli Anaokulu sosyal medya, Özel Renkli Anaokulu web sitesi, Özel Renkli Anaokulu videolar, Özel Renkli Anaokulu makaleler ve Özel Renkli Anaokulu canlı yapılan konferans/seminerler ile düzenli olarak paylaşıyor.

Özel Renkli Anaokulu videoları, dört bir yanı dolaşan seyahat toplulukları ve Özel Renkli Anaokulu tarafından oluşturulan içeriklerden derlenmiştir.
Özel Renkli Anaokulu hakkında detaylı bilgiler için Özel Renkli Anaokulu videolarını izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Özel Renkli Anaokulu sayfasını sosyal medya hesaplarınızda paylaşıp Özel Renkli Anaokulu ile ilgili bilgilere daha çok kişinin erişmesini sağlayabilirsiniz.

Özel Renkli Anaokulu Haftalık Program

Salı07:30–19:00
Çarşamba07:30–19:00
Perşembe07:30–19:00
Cuma07:30–19:00
CumartesiKapalı
PazarKapalı
Pazartesi07:30–19:00
Özel Renkli Anaokulu Çalışma Saatleri

Özel Renkli Anaokulu Page URL : https://www.dir.gen.tr/lcl/17634-ozel-renkli-anaokulu.html